Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Onderwerp: Uit de praktijk

Uit de praktijk
30 September 2020. Het Coronavirus verslagen.

Hub is vroeg opgestaan. Prachtig najaarsweer. Het terras ligt er uitnodigend bij.

Vandaag mag de zaak weer open. ”Corona” is onder controle en Hub verheugt zich op een mooie drukke dag. De personele bezetting is op orde, laat de mensen maar komen!

Lees verder »
Uit de praktijk
Corona, Een update per 24 maart 2020.

Mijn telefoon trilt. Mijn moeder. Zij is 80 jaar, volledig zelfstandig en verkeert bijna permanent in haar vakantiehuisje in Gellik, België. Ik hoor paniek in haar stem. “Gerrie, ik ben ongerust, ze hebben de grenzen gesloten.” Mijn reactie: “Mam, doe eens rustig, dat ligt een stuk genuanceerder, ik kom even langs”.

Lees verder »
Het is goed zo! - Uit de praktijk
Uit de praktijk
Het is goed zo!

Rolf was een van mijn eerste klanten. Ik heb hem 25 jaar geleden geholpen bij de overname van de zaak van zijn ouders. Samen met zijn vrouw Marcia heeft hij de onderneming verder uitgebouwd. Rolf en Marcia hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Geen van de kinderen wil de zaak voortzetten.

Lees verder »
Misdaad loont! - Uit de praktijk
Uit de praktijk
Misdaad loont

De laatste vrijdag voor de kerst. Traditioneel hou ik op de kerstborrel een toespraakje. Niet te lang want daar zit niemand op te wachten. Net als ik wil beginnen trilt de telefoon in mijn broekzak. Ik twijfel of ik zal opnemen maar doe dat toch als ik zie dat het Stef is die belt. Als hij contact zoekt dan is er iets dringends aan de hand.

Lees verder »