Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Samen sterk in de regio

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van ca. 50 enthousiaste en betrokken mensen, met diverse specialismen onder leiding van 6 partners. Objectieve luisteraars, meedenkers en sparringpartners. U wordt ondersteund met onze brede financiële en bedrijfseconomische kennis. Dat schept verhelderende inzichten, creëert kansen en leidt tot nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Daar bent u mee geholpen!

Midden- en kleinbedrijf

Wij werken vooral voor het midden- en kleinbedrijf, van eenpitters tot bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Runt u naast uw vaste baan een klein bedrijfje? Ook dan staan wij u graag terzijde als u ons nodig heeft. Iedere ondernemer heeft een vast aanspreekpunt. Hij of zij schakelt waar nodig specialisten in. Dat schept een vertrouwensband en werkt zeer plezierig.

Klantrelaties

Onze ondernemendheid leidt tot hechte klantrelaties en een uitstekende reputatie. Wij hebben relaties waar wij sinds de oprichting van ons kantoor in 1984 al mee werken. Het is fantastisch dat wij vaak meegroeien met een bedrijf dat ooit begon als een zelfstandige freelancer.

Over de grenzen heen

Werkt u in het ene land en woont u in het andere? Heeft u behalve in Nederland ook in België en/of in Duitsland vestigingen of doet u er zaken? Dan vindt u het vast interessant om te horen dat wij kantoren hebben in drie landen met de vereiste expertise. Dat is belangrijk in verband met de verschillende wetgevingen.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls

Gerard Creuëls

Joyce M.A.E. den Harder

Joyce den Harder

Lars Hendriks

Lars Hendriks

Raymond H.M.J.-Jaeqx

Raymond Jaeqx

Jeroen Postma

Constantijn Stassen

Constantijn Stassen

“Medewerkers van Euregio HabetsRoyen denken mee, zijn in hun vakgebied mij altijd meerdere stappen voor en attenderen mij op nieuwe ontwikkelingen.”

Wijnrestaurant Mes Amis | Maastricht