Aangenaam

Achter de naam Euregio HabetsRoyen accountants & belastingadviseurs, schuilen vele namen c.q. vele medewerkers.

Maak op een leuke manier kennis met onze medewerk(st)ers! Iedere maand stellen we een van hen voor.

Aangenaam – Roy Keulen

Van horeca-ondernemer naar accountant – Met een grote glimlach vertelt Roy Keulen zijn verhaal. Hij is in zijn element. Sinds een maand is hij de nieuwe collega bij Euregio HabetsRoyen.

Lees verder! >
Maak kennis met Joyce den Harder, partner van Euregio HabetsRoyen

Aangenaam – Joyce den Harder

Joyce den Harder, accountant en een van de vier partners-directeuren van Euregio HabetsRoyen, straalt als zij over haar werk spreekt. Zij draait haar hand niet om voor een meer dan volle en uitdagende werkweek.

Lees verder! >

Aangenaam – Miriam op den Buijsch

‘Het wordt misschien saai, maar ik sluit mij aan bij de verhalen van mijn collega’s. Het is gewoon fijn werken bij Euregio HabetsRoyen’. Miriam Op den Buijsch, al meer dan 20 jaar werkzaam bij het accountantskantoor zegt het met grote overtuiging.

Lees verder! >

Aangenaam – Lars Hendriks

Teamleider relatiebeheer, Lars Hendriks is al meer dan 12 jaar in dienst bij Euregio HabetsRoyen en werkt nagenoeg fulltime. De woensdag is papamiddag en deze houdt Lars vrij voor zijn anderhalf jaar oude zoontje Bram.

Lees verder! >

Aangenaam – Angie Anten

In het kantoor Berg & Terblijt ontmoeten we Angie Anten, 23 jaar jong. ‘Ik werk pas 1,5 jaar bij Euregio HabetsRoyen en heb het prima naar mijn zin. Gelukkig word ik goed begeleid door mijn collega’s en niet aan mijn lot overgelaten.’

Lees verder! >
Maak kennis met Corrie Bessems, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Aangenaam – Corrie Bessems

‘Ik ben gek op cijfers. Altijd al geweest en op de middelbare school was ik een kei in wiskunde. Het uitzoekwerk om de boekhouding kloppend te krijgen vind ik een uitdaging. Mij maakt het ook niets uit hoe de administratie wordt aangeleverd.’

Lees verder! >
Maak kennis met Ger van Geffen, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Aangenaam – Ger van Geffen

Ger is 56, getrouwd en heeft 2 kinderen en een labrador die altijd vrolijk kwispelt als hij thuis komt. Ruim 32 jaar maakt Ger al deel uit van het Euregio HabetsRoyen team en haar juridische voorgangers. Niet verwonderlijk dat hij al heel wat veranderingen heeft meegemaakt.

Lees verder! >
Maak kennis met Esther Lemmens, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Aangenaam – Esther Lemmens

‘Een veertiger die heel gelukkig is met haar man, haar 2 jongens en die al 15 jaar met plezier voor Euregio HabetsRoyen werkt. Begonnen in Valkenburg, toen naar kantoor Vilt en sinds kort weer terug in Valkenburg. Een “vertrouwde” plek die hartstikke goed bevalt.’ Esther straalt er weer bij.

Lees verder! >
Maak kennis met Maurice Schols, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Aangenaam – Maurice Schols

Maurice is 46 jaar en werkt al meer dan 22 jaar bij Euregio HabetsRoyen. ‘Na mijn stage ben ik als boekhouder gestart. Dat was in de tijd dat Math Royen nog de scepter zwaaide. Ik ben nooit meer weg gegaan, want het beviel mij bijzonder goed.

Lees verder! >