Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Aangenaam

Achter de naam Euregio HabetsRoyen accountants & belastingadviseurs, schuilen vele namen c.q. vele medewerkers.

Maak op een leuke manier kennis met onze medewerk(st)ers! Iedere maand stellen we een van hen voor.

Aangenaam

Aangenaam, Joël Straat

“Work hard in silence, let your success be your noise” We stellen graag onze collega Joël Straat voor, een van onze relatiebeheerders. Bovengenoemd citaat van Frank

Aangenaam

Aangenaam – Roy Keulen

Van horeca-ondernemer naar accountant – Met een grote glimlach vertelt Roy Keulen zijn verhaal. Hij is in zijn element. Sinds een maand is hij de nieuwe collega bij Euregio HabetsRoyen.

Maak kennis met Joyce den Harder, partner van Euregio HabetsRoyen
Aangenaam

Aangenaam – Joyce den Harder

Joyce den Harder, accountant en een van de vier partners-directeuren van Euregio HabetsRoyen, straalt als zij over haar werk spreekt. Zij draait haar hand niet om voor een meer dan volle en uitdagende werkweek.

Aangenaam

Aangenaam – Miriam op den Buijsch

‘Het wordt misschien saai, maar ik sluit mij aan bij de verhalen van mijn collega’s. Het is gewoon fijn werken bij Euregio HabetsRoyen’. Miriam Op den Buijsch, al meer dan 20 jaar werkzaam bij het accountantskantoor zegt het met grote overtuiging.

Aangenaam

Aangenaam – Lars Hendriks

Teamleider relatiebeheer, Lars Hendriks is al meer dan 12 jaar in dienst bij Euregio HabetsRoyen en werkt nagenoeg fulltime. De woensdag is papamiddag en deze houdt Lars vrij voor zijn anderhalf jaar oude zoontje Bram.