Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Uit de praktijk

Als Euregio HabetsRoyen begeleiden wij MKB-ondernemers.

Onze kennis en ervaring delen wij graag. Zo worden wij regelmatig geïnterviewd, organiseren wij informatiebijeenkomsten of stellen wij collega-adviseurs voor.

Partner Ger Penders schrijft bijvoorbeeld regelmatig over zijn ervaringen als accountant en bedrijfscoach. Met zijn vlotte pen schetst hij herkenbare situaties. Uiteraard eindigt zijn column met een bruikbaar advies of met enkele waardevolle tips.

Mochten er vragen zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Email: info@euregiohr.nl

In de media

In de media – Persoonlijk advies en begeleiding ondernemers bij voor- en tegenspoed

Een waslijst aan uitdagingen laat het ondernemersbrein kraken. Veel wordt gevraagd van horeca- en retail-eigenaren, die kampen met de naweeën van een pandemie en soms ook waterramp. Gelukkig beschikt de Geulstad over creatieve geesten, die de middenstand weer laten bruisen, weet accountant Joyce den Harder van Euregio HabetsRoyen.

Uit de praktijk

Open brief SP

Lees de open brief SP Lees verder >

Uit de praktijk

30 September 2020. Het Coronavirus verslagen.

Hub is vroeg opgestaan. Prachtig najaarsweer. Het terras ligt er uitnodigend bij.

Vandaag mag de zaak weer open. ”Corona” is onder controle en Hub verheugt zich op een mooie drukke dag. De personele bezetting is op orde, laat de mensen maar komen!

Uit de praktijk

Corona, Een update per 24 maart 2020.

Mijn telefoon trilt. Mijn moeder. Zij is 80 jaar, volledig zelfstandig en verkeert bijna permanent in haar vakantiehuisje in Gellik, België. Ik hoor paniek in haar stem. “Gerrie, ik ben ongerust, ze hebben de grenzen gesloten.” Mijn reactie: “Mam, doe eens rustig, dat ligt een stuk genuanceerder, ik kom even langs”.