IJzersterke ondernemers

Wij ontmoeten regelmatig ondernemers met een bijzonder concept, verhaal of ervaringen. Het is mooi om te horen wat de mens achter het bedrijf beweegt en wat hij of zij met dat bedrijf wil bereiken. Verhalen die inspireren en die het waard zijn om te delen!

‘Investeer in relaties. Omring je met vakmensen die dezelfde ethiek delen, waarvan jij kunt leren én die jou verder helpen. Samenwerken en iets moois creëren, daar word je succesvol van en geeft grote voldoening’

Investeer in relaties

‘Investeer in relaties. Omring je met vakmensen die dezelfde ethiek delen, waarvan jij kunt leren én die jou verder helpen. Samenwerken en iets moois creëren, daar word je succesvol van en geeft grote voldoening’, dat zou mijn advies zijn aan ondernemers.

Lees verder! >
Monique Bachg en Joyce Engelen van HRMoovs

LEF! DE X-FACTOR

“Waarom zou je veranderen in je werk?” “Je hebt het goed, waarom is dit niet goed genoeg?” “Waarom maak je het jezelf zo moeilijk…?” Vragen uit hun directe omgeving die keer op keer aan Monique Bachg en Joyce Engelen werden gesteld bij hun ontdekkingstocht naar het ondernemerschap.

Lees verder! >
Zorgverlener én ondernemer, een uitdaging!

Zorgverlener én ondernemer, een uitdaging!

“In Limbricht worden kinderen met diverse hulpvragen begeleid door honden. Met verbluffend effect…”. Zo werd Linda Borghans geïntroduceerd in het magazine Dichterbij van de Rabobank. Linda Borghans, een hulpverlener met een groot hart voor kinderen én honden. Een kei in haar vak!

Lees verder! >