Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Waarmee wij jou kunnen helpen

Bedrijfsadvies en -begeleiding, een van de diensten van Euregio HabetsRoyen

BEDRIJFSADVIES & -BEGELEIDING

Wij helpen u graag op weg of begeleiden u in uw bedrijfsontwikkeling. Objectieve luisteraars, meedenkers en sparringpartners.

U wordt ondersteund met onze brede financiële en bedrijfseconomische kennis.

Denk hierbij aan het maken van een ondernemersplan, uitbreiding of reorganisatie van uw bedrijf, kredietaanvragen, financiering en investeringen. Overweegt u om uw bedrijf te verkopen?

Wij kunnen u adviseren en begeleiden in dit traject, een Due Dilligence onderzoek uitvoeren of het maken van een bedrijfswaardering.

Administratie en boekhouding, een van de diensten van Euregio HabetsRoyen

ADMINISTRATIE & BOEKHOUDING

U bent gepassioneerd ondernemer met stijl en lef. De administratie is vaak een ‘must-do’. Niet de leukste opgave, maar het moet gebeuren. Er zijn wettelijke eisen waaraan u als ondernemer moet voldoen. Daarnaast zorgt een goede boekhouding ook voor inzicht in uw bedrijf. Door middel van periodieke rapportages over budgetbewaking en gegevensanalyses heeft u continue zicht op uw omzet, brutowinst en kosten. U komt niet voor verrassingen te staan.

Wij zijn Exact gecertificeerd.

Afhankelijk van uw behoeften adviseren wij u over de mogelijkheden. Uitgaand van ons motto: wat u zelf kunt doen, moet u zelf doen. Daar helpen wij u mee.

Accountancy, een van de diensten van Euregio HabetsRoyen

ACCOUNTANCY

Onze accountants zorgen voor de samenstelling van uw (verplichte) jaarstukken. Bij onze jaarlijkse financiële rapportage (conclusies en advies) ontvangt u ook de benodigde controleverklaringen. Wij nemen uitgebreid de tijd om u toelichting en advies te geven voor de korte en lange termijn.

Indien gewenst voeren wij ook financiële onderzoeken uit binnen uw bedrijf. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen als gesprekspartner in uw overleg met de bank. Deze service is waardevol voor zowel de ervaren ondernemer als de starter.

PERSONEELS- & SALARISADMINISTRATIE

Als uw bedrijf groeit is dat een mooie ontwikkeling. Dit betekent meestal ook (meer) personeel in dienst nemen. Wij adviseren en begeleiden u graag in het traject van contracten, sociale en fiscale wetgeving. Op uw verzoek verzorgen wij ook uw personeel- en salarisadministratie.

Voor meer informatie: www.EHRsalarisloket.nl

Fiscale dienstverlening, een van de diensten van Euregio HabetsRoyen

FISCALE DIENSTVERLENING

Uw belastingaangiften zijn bij ons in goede handen. U heeft hier geen omkijken naar. Waar nodig onderhouden wij ook de contacten met de belastingdiensten en behandelen wij voor u eventuele bezwaar- en beroepsprocedures.

Heeft u hulp nodig i.v.m. grensoverschrijdende activiteiten, dan staan onze fiscale specialisten buitenland u met raad en daad bij.

Juridisch advies, een van de diensten van Euregio HabetsRoyen

JURIDISCH ADVIES

Heeft u vragen omtrent arbeidsrecht? Bent u betrokken in een juridisch conflict? Heeft u vragen op het gebied van sociaal-juridische zaken in het buitenland?

Wij werken samen met bedrijfsjuristen die u kunnen adviseren en begeleiden.

Benieuwd wat we exact voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar onze kosten? Maak vrijblijvend een afspraak - Euregio HabetsRoyen

Kosten

U vraagt zich af wat onze ondersteuning kost? Wij werken met transparante prijzen, doorgaans met een vaste maandvergoeding, afhankelijk van uw wensen. U betaalt een vast vooraf afgesproken bedrag per maand. U weet precies waar u aan toe bent. Maar als u denkt ons eenmalig nodig te hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij gaan van het principe uit: “wat u zelf kunt doen, moet u zelf doen”. Dat leren wij de ondernemers. We hebben overzichtelijke administratieschema’s die u zelf kunt invullen. Uiteraard controleren wij die.

Kom een keertje geheel vrijblijvend kennismaken! Er is vast wel een kantoor bij u in de buurt.

“Het klikte direct. De bedrijfsbezoeken van Euregio HabetsRoyen waarderen wij enorm. Wij kunnen met hen sparren, krijgen bruikbare adviezen en een frisse kijk op ons bedrijf. Dit voorkomt bedrijfsblindheid. Zij hebben ons ook geïntroduceerd in hun netwerk. Ons klantenbestand is daarmee vergroot.”

Via Farina Import en Distributie | Berg en Terblijt