Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Geslaagd

Als accountantskantoor streven wij naar een hoog kwaliteitsniveau in alles wat wij doen. Een organisatie die hierop toeziet en accountantskantoren vaktechnisch kan ondersteunen, is de SRA. Wij zijn onder de loep genomen en geslaagd voor de toelatingsprocedure. Vanaf vandaag dragen wij het SRA-keurmerk!

Samenwerken en kennisdelen

SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten) is een brancheorganisatie voor zelfstandige accountantskantoren in Nederland. Als je aangesloten bent bij deze organisatie word je niet alleen blijvend getoetst op je kwaliteit, je kunt ook gebruikmaken van specialistische vaktechnische kennis van de aangesloten accountantskantoren. Door samen te werken met collega’s en kennis te delen kunnen wij als SRA-Kwaliteitskantoor onze klanten, de ondernemers, optimaal blijven helpen en adviseren.

Investeren

Om ons hoge kwaliteitsniveau te houden, blijven wij investeren. Zeker in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen en in bedrijfsvoering en digitalisering. 

Het SRA-keurmerk garandeert dat de aangesloten kantoren betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening leveren. Dit keurmerk wordt ook erkend door de Belastingdienst en andere financiële instellingen.