Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Onderwerp: Nieuws

Nieuws
Eindejaarstips 2023

Ze zijn er weer! Onze Eindejaarstips 2023. Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er belangrijke aandachtspunten waarop u moet anticiperen? Wij hebben

Lees verder »
Aangenaam
Aangenaam, Joël Straat

“Work hard in silence, let your success be your noise” We stellen graag onze collega Joël Straat voor, een van onze relatiebeheerders. Bovengenoemd citaat van Frank

Lees verder »
Nieuws
Succesvol ondernemen is toekomstbestendig ondernemen

Het is behoorlijk onrustig in de wereld en de onzekerheden nemen alsmaar toe. De mondiale onrust weerspiegelt ook de onrust in onszelf. Alles wat vanzelfsprekend is, komt meer en meer ter discussie te staan. We leven in een verandering van tijdperk. Een diepe verandering in ons denken, doen en laten.

Lees verder »
Nieuws
Geslaagd

Als accountantskantoor streven wij naar een hoog kwaliteitsniveau in alles wat wij doen. Een organisatie die hierop toeziet en accountantskantoren vaktechnisch kan ondersteunen, is de SRA.

Lees verder »
Afkoop pensioen in eigen beheer?

Tot eind 2019 heeft u de mogelijkheid om een in eigen beheer opgebouwde pensioenvoorziening fiscaal vriendelijk af te kopen. Dat gebeurt door eerst de pensioenaanspraak op de balans van de bv belastingvrij te verlagen van de commerciële naar de fiscale waarde. Vervolgens moet loonbelasting worden berekend over de fiscale waarde minus een korting. Deze korting bedraagt 19,5% in 2019.

Overweegt u afkoop van de voorziening, dan verdient het de voorkeur om dat nog in 2019 te doen vanwege de

Lees verder »

Ze zijn er weer! Onze Eindejaarstips 2023. Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Wij hebben 22 belangrijke fiscale eindejaarstips op een rijtje gezet, zodat u goed voorbereid het nieuwe jaar ingaat.