Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Onderwerp: Nieuws

Nieuws
Enthousiaste versterking bij Euregio HabetsRoyen, accountants en belastingadviseurs

Euregio HabetsRoyen, met kantoren in Margraten en Valkenburg, heeft versterking gekregen. De huidige vennoten verwelkomen drie jonge en enthousiaste vennoten in het directieteam. Constantijn Stassen (36) en Lars Hendriks (40), toegewijde financiële adviseurs uit de eigen organisatie en Jeroen Postma AA (42), tot voor kort eigenaar van Slim Accountants uit Heerlen. Met dit team luidt Euregio HabetsRoyen een nieuw tijdperk in.

Lees verder »
Nieuws
Eindejaarstips 2023

Ze zijn er weer! Onze Eindejaarstips 2023. Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er belangrijke aandachtspunten waarop u moet anticiperen? Wij hebben

Lees verder »
Aangenaam
Aangenaam, Joël Straat

“Work hard in silence, let your success be your noise” We stellen graag onze collega Joël Straat voor, een van onze relatiebeheerders. Bovengenoemd citaat van Frank

Lees verder »
Nieuws
Succesvol ondernemen is toekomstbestendig ondernemen

Het is behoorlijk onrustig in de wereld en de onzekerheden nemen alsmaar toe. De mondiale onrust weerspiegelt ook de onrust in onszelf. Alles wat vanzelfsprekend is, komt meer en meer ter discussie te staan. We leven in een verandering van tijdperk. Een diepe verandering in ons denken, doen en laten.

Lees verder »
Nieuws
Geslaagd

Als accountantskantoor streven wij naar een hoog kwaliteitsniveau in alles wat wij doen. Een organisatie die hierop toeziet en accountantskantoren vaktechnisch kan ondersteunen, is de SRA.

Lees verder »