Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Wie zijn wij - Euregio HabetsRoyen

Werken bij Euregio HabetsRoyen

Succesvolle ondernemers in het MKB zijn onmisbaar voor de maatschappij. Met ca. 50 collega’s ondersteunen en begeleiden wij gedreven en enthousiaste ondernemers zodat zij zich vol vertrouwen kunnen focussen op een toekomstbestendige onderneming!

Hoe doen wij dat?

Professioneel, betrouwbaar, onafhankelijk, betrokken en eerlijk. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en respecteren de wettelijke bepalingen die op ons vakgebied van toepassing zijn. Samen zorgen wij voor een fijne, collegiale en gezonde werkomgeving. Medewerkers stellen de autonomie in hun functie op prijs. Volgens onze klanten zijn wij het allerleukste accountantskantoor van Limburg. Daar zijn wij trots op!

Kom jij ons team versterken?

Aangezien ons kantoor nog steeds groeit, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met financiële/bedrijfseconomische kennis op HBO-niveau. Interesse om kennis te maken? Laat het ons weten. Onze vennoten gaan graag het gesprek met jou aan. Een kort mailtje naar: Raymond Jaeqx is voldoende.
Raymond op bedrijfsbezoek bij klanten

Vacature ervaren assistent-accountant

Wij zoeken een ervaren assistent-accountant, ter versterking van ons team en een rots in de branding voor onze klanten, het MKB in Limburg.

Joyce op bedrijfsbezoek bij klanten

Vacature assistent-accountant

Zoek jij een uitdagende rol als assistent-accountant waarin jouw cijfermatig vaardigheden tot hun recht komen?

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls

Gerard Creuëls

Joyce M.A.E. den Harder

Joyce den Harder

Lars Hendriks

Lars Hendriks

Raymond H.M.J.-Jaeqx

Raymond Jaeqx

Jeroen Postma

Constantijn Stassen

Constantijn Stassen

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer