Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Wie zijn wij - Euregio HabetsRoyen

Werken bij Euregio HabetsRoyen

Succesvolle ondernemers in het MKB zijn onmisbaar voor de maatschappij. Met ca. 50 collega’s ondersteunen en begeleiden wij gedreven en enthousiaste ondernemers zodat zij zich vol vertrouwen kunnen focussen op een toekomstbestendige onderneming!

Hoe doen wij dat?

Professioneel, betrouwbaar, onafhankelijk, betrokken en eerlijk. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en respecteren de wettelijke bepalingen die op ons vakgebied van toepassing zijn. Samen zorgen wij voor een fijne, collegiale en gezonde werkomgeving. Medewerkers stellen de autonomie in hun functie op prijs. Volgens onze klanten zijn wij het allerleukste accountantskantoor van Limburg. Daar zijn wij trots op!

Kom jij ons team versterken?

Aangezien ons kantoor nog steeds groeit, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s met financiële/bedrijfseconomische kennis op HBO-niveau. Interesse om kennis te maken? Laat het ons weten. Onze vennoten gaan graag het gesprek met jou aan. Een kort mailtje naar: Raymond Jaeqx is voldoende.

Vacature medewerker salarisadministratie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden tot een volwaardige salarisadministrateur?

Vacature senior accountant

Als ervaren accountant sta je sterk in je schoenen. Bij ons krijg je de kans om jouw talenten te benutten en te groeien.

Vacature assistent accountant

Het vertalen van cijfers naar bedrijfsinformatie in begrijpelijke taal is voor jou geen probleem.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer