Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Enthousiaste versterking bij Euregio HabetsRoyen, accountants en belastingadviseurs

Euregio HabetsRoyen met ca. 50 medewerkers en werkzaam vanuit de kantoren in Margraten en Valkenburg, heeft versterking gekregen. De huidige vennoten verwelkomen drie jonge en enthousiaste vennoten in het directieteam. Constantijn Stassen (36) en Lars Hendriks (40), toegewijde financiële adviseurs uit de eigen organisatie en Jeroen Postma AA (42), tot voor kort eigenaar van Slim Accountants uit Heerlen. Met dit team luidt Euregio HabetsRoyen een nieuw tijdperk in.

Raymond Jaeqx RB: “De identiteit van Euregio HabetsRoyen verandert niet. De klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, toegankelijkheid en het vertalen van de financiële cijfers in een proactief ondernemersadvies.”

Gerard Creuëls vult aan: “We denken wel graag vooruit. Willen toekomstbestendig zijn in mensen, specialismen en dienstverlening. De ingeslagen weg van digitalisering en automatisering zetten we stevig door. De nieuwe vennoten spelen hierin een grote rol.”

Joyce den Harder AA: “We nemen afscheid van Ger Penders RA als vennoot. Hij was een van de grondleggers van Euregio HabetsRoyen. Wij zijn Ger zeer erkentelijk voor zijn belangrijke en succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van ons kantoor. Hij gaat nu genieten van een nieuwe levensfase met meer vrije tijd. Gelukkig kunnen we nog gebruik maken van zijn expertises en jarenlange ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het grensoverschrijdend werken. Ger Penders blijft betrokken bij onze organisatie als adviseur en als coach van de nieuwe vennoten. Daar zijn we ontzettend blij mee.”

 

Op de foto van links naar rechts: Lars Hendriks, Constantijn Stassen, Joyce den Harder, Gerard Creuëls, Jeroen Postma en Raymond Jaeqx.

 

Meer weten over onze nieuwe vennoten?
Ga dan naar: https://euregiohr.nl/wie-zijn-wij/partners/