Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Vacature bij Euregio HabetsRoyen

Vacature assistent accountant voor ondernemers in Limburg

Jij bent cijfermatig sterk en trots op je vakkennis. Het vertalen van cijfers naar bedrijfsinformatie in begrijpelijke taal is voor jou geen probleem. 

Ben jij oprecht geïnteresseerd in de ambitie van een ondernemer? Dan willen wij graag met je in gesprek. Wij zoeken een assistent accountant, die in ons team past en een rots in de branding wil zijn voor onze klanten, het MKB in Limburg.

Jouw profiel

Ben jij daadkrachtig, communicatief, commercieel en ook sociaal sterk? Je treedt graag naar buiten en je bent de steun en toeverlaat van ondernemers? Een strakke planning en efficiënte organisatie? Daar draai jij je hand niet voor om. Tegelijkertijd heb jij aandacht voor jouw collega’s en kunnen zij altijd bij jou terecht. Je bent stressbestendig en in je element bij een grote diversiteit aan taken die allemaal kundig afgerond moeten worden. 

Spreekt jou deze korte introductie aan? Laat het ons weten!

Ons aanbod

Uiteraard verdien je een prima salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je kunt rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en een hele leuke werksfeer. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Je gaat werken in kantoor Margraten of Valkenburg. Het hybride werken is uiteraard geen probleem.

Functie-eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • 24 – 40 uur

Wil jij ook met de ondernemer samenwerken aan hun succes? Laat het ons weten! Maak jouw interesse kenbaar bij Joyce den Harder, accountant/partner jh@euregiohr.nl Wil je meer informatie, dan is Joyce telefonisch bereikbaar via: 043- 458 25 25.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer