Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Succesvol ondernemen is toekomstbestendig ondernemen

Terug van weggeweest. Onze bijeenkomsten voor ondernemers. Informatief, inspirerend, actueel, praktijkgericht en gezellig!

Het is behoorlijk onrustig in de wereld en de onzekerheden nemen alsmaar toe. De mondiale onrust weerspiegelt ook de onrust in onszelf. Alles wat vanzelfsprekend is, komt meer en meer ter discussie te staan. We leven in een verandering van tijdperk. Een diepe verandering in ons denken, doen en laten.

Onze gastspreker op 19 oktober is:

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar werkt aan vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen. Zijn bevlogenheid en voordrachten zijn unieke belevenissen met veel impact.

“Omarm de chaos”.

Volgens Ruud Veltenaar is het goede nieuws dat de chaos ook de oplossing is. Het dwingt ons om onze overtuigingen los te laten. en de mythes, waarin we zijn gaan geloven, te ontkrachten. Wij kunnen samen de wereld creëren waarnaar iedereen verlangt.

We gaan het horen op woensdag 19 oktober a.s. Het wordt een bijzonder gaaf evenement. Eentje die je niet vergeet…. Ook je collega-ondernemer is van harte welkom! Bij aanmelding kun je zijn/haar naam en bedrijf doorgeven.

Van harte uitgenodigd!

Namens het team van Euregio Habets Royen:
Gerard Creuëls, Joyce den Harder, Raymond Jaeqx, en Ger Penders.

Ja, ik meld me aan voor het event op woensdag 19 oktober a.s. met Ruud Veltenaar in het Radium Maastricht.