Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Aangenaam – Nina Hoonings

Maak kennis met Nina Hoonings, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Achter de naam Euregio HabetsRoyen accountants & belastingadviseurs, schuilen velen namen c.q. vele medewerkers.

Een van hen is Nina Hoonings, front-office medewerkster. De jongedame rechts op de foto.
Om Nina iets beter te leren kennen, stelden wij haar 5 vragen:

 

Wie is Nina?

Op die ‘vervelende vraag’, geeft ze toch snel duidelijkheid. ‘Ik ben 22 jaar jong, een bezig bijtje en volgens mij bijna altijd vrolijk! Tijdens de opleiding voor directiesecretaresse, heb ik bij Euregio stage gelopen en na de opleiding ben ik hier gestart. Inmiddels zo’n twee jaar geleden. Ik werk fulltime en heb de leukste baan van het kantoor!’

 

Wat vind je het allerleukste aan je baan en wat vind je minder plezierig?

‘Als front-office medewerker heb je veel contact met mensen en dat vind ik het leukste aan mijn baan. Daarnaast heb ik vaste administratieve en secretariële werkzaamheden en regelmatig komen er niet geplande ‘spoedjes’ langs. De drukste periode van het jaar is het eerste kwartaal. Ik hou wel van een beetje spanning en de uitdaging om alles in goede banen te leiden.
Met mopperende mensen heb ik meer moeite. Ik blijf vriendelijk en doe mijn best, maar soms kan ik aan een situatie ook niets veranderen.’

 

Waarom zou je een sollicitant aanraden voor Euregio HabetsRoyen te kiezen?

‘Euregio HabetsRoyen biedt (uiteraard) goede arbeidsvoorwaarden, maar het plezierigste is toch de positieve werksfeer! De collega’s zijn hele sociale mensen met een hart van goud.  Ook de vennoten zijn hulpvaardig. Zij houden ook van een geintje en gedragen zich als gelijke, als je begrijpt wat ik bedoel. Veel collega’s werken hier al heel lang, dat zegt ook veel. Daarnaast is er aandacht voor het verjongen van het team. De nieuw opgerichte personeelsvereniging geeft een extra stimulans aan de onderlinge betrokkenheid.’

 

Waar kunnen wij Nina tegenkomen na kantoortijd?

‘Bij mijn petekindjes! Ben niet weg te slaan bij deze drie kleine meisjes.
Of in mijn eigen nagelstudio. Ik heb leuke klanten, houd van de gezellige gesprekken en het mooi maken van de dames.’

 

Wat zou je willen doen als je niet bij Euregio HabetsRoyen zou werken?

Nina verrast ons met het antwoord; ‘een eigen kledinglijn ontwerpen in de stijl van ‘Ted Baker’! (Als de naam je niets zegt, zoek dit miljoenenbedrijf op). Nina houdt net als Ted Baker van jurkjes, strikjes en kantjes en vooral in de kleur roze. ‘Als ik de jackpot win, dan ontwerp ik de ‘Sweetline’.
Wij zijn niet verbaasd als dit ooit nog zover zal komen.

 

 

 

Lilian Zeekaf
april 2018