Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Aangenaam – Esther Lemmens

Maak kennis met Esther Lemmens, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Achter de naam Euregio HabetsRoyen accountants & belastingadviseurs, schuilen velen namen c.q. vele medewerkers. Aangenaam kennismaken!

Dit keer met Esther Lemmens, boekhouder en front-office medewerkster in het kantoor Valkenburg. Bezoekers worden hartelijk welkom geheten door Esther, die hier samen met haar collega het front-office bemenst.

Om Esther iets beter te leren kennen, stelden wij haar ook dé 5 vragen:

 

Wie is Esther?

‘Een veertiger die heel gelukkig is met haar man, haar 2 jongens en die al 15 jaar met plezier voor Euregio HabetsRoyen werkt. Begonnen in Valkenburg, toen naar kantoor Vilt en sinds kort weer terug in Valkenburg. Een “vertrouwde” plek die hartstikke goed bevalt.’ Esther straalt er weer bij.

 

Wat vind je het allerleukste aan je baan en wat vind je minder plezierig?

‘Ik ben begonnen als front-office medewerkster. Een representatieve functie waarin gastvrijheid en communicatieve eigenschappen belangrijk zijn. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en die rol past mij wel. Daarnaast ben ik intern opgeleid en langzaam doorgegroeid naar de functie van boekhouder. Die combinatie vind ik boeiend. Maar het allerbelangrijkste is het werken in een leuk team!

Minder plezierig aan ons werk zijn de altijd terugkerende deadlines. Die zorgen voor de nodige stress. Denk bijvoorbeeld aan het iedere maand/ kwartaal tijdig indienen van de aangifte omzetbelasting voor al onze klanten. Gelukkig heb ik een goede collega bij me zitten, die onder alle omstandigheden rustig blijft! En als de nood echt heel hoog is, kun je rekenen op de hulp van alle collega’s.’

 

Waarom zou je een sollicitant aanraden voor Euregio HabetsRoyen te kiezen?

‘Bij Euregio HabetsRoyen zijn ze ongevoelig voor status. Ook al hebben we allemaal andere functies, iedereen wordt als gelijke behandeling. Er heerst een fijne sfeer die ik zo typerend vind voor ons kantoor. Die sfeer werkt ook positief door naar de klanten.’

 

Waar kunnen wij Esther tegenkomen na kantoortijd?

‘Thuis bij mijn gezin en op de voetbalvelden. In een gezin van twee voetballende zonen en een man die ook nog trainer is, is dat natuurlijk niet zo bijzonder’, lacht Esther. ‘En de was van de voetbaltenues doe ik met plezier!’

 

Wat zou je willen doen als je niet bij Euregio HabetsRoyen zou werken?

‘Ik heb er nooit zo over nagedacht, maar als je het mij nu vraagt, dan zeg ik ‘interieurstyliste’! VT-wonen is mijn favoriete magazine en tv-programma. Het helemaal opnieuw inrichten van huizen, lijkt mij een gave job. Dat zijn heerlijke dromen, laat mij maar fijn werken bij Euregio HabetsRoyen, daar voel ik mij thuis!’

 

 

 

Interview door Lilian Zeekaf