Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Vacature bij Euregio HabetsRoyen

Vacature voor een senior accountant die verder wil groeien

Als ervaren accountant sta je sterk in je schoenen. Wij waarderen jouw ambitie en stimuleren jou om verantwoordelijkheid en regie te nemen over je loopbaan. Bij ons krijg je de kans om jouw talenten te benutten en te groeien.

Jouw profiel

Je bent een tekenbevoegde accountant. Daadkrachtig, communicatief en sociaal sterk. Je treedt graag naar buiten en met jouw kennis en ervaring kun je het MKB begeleiden in hun ambities. Je vindt het heel plezierig om een grote diversiteit aan taken te hebben. Daar raak je niet van in de stress. Spreekt jou deze korte introductie aan? Laat het ons weten!

Wie zijn wij

Wij zijn Euregio HabetsRoyen. Volgens onze medewerkers en klanten; het allerleukste accountantskantoor van Limburg. Daar zijn wij trots op. Met ca. 50 collega’s ondersteunen en adviseren wij gedreven en enthousiaste ondernemers zodat zij zich vol vertrouwen kunnen focussen op hun corebusiness en toekomstgericht ondernemen. Neem een kijkje op onze website www.euregiohr.nl.

Ons aanbod

Uiteraard verdien je een prima salaris. Je kunt rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het hybride werken is uiteraard geen probleem. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé, daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je werk zelfstandig in te delen. Een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling maken ons aanbod compleet.

Maak jouw interesse met een kort mailtje kenbaar bij Joyce den Harder, accountant/partner via:  jh@euregiohr.nl. Wil je meer informatie, dan is Joyce telefonisch bereikbaar via: 043- 458 25 25.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer