Vacature bij Euregio HabetsRoyen

Vacature voor een ervaren accountant die verder wil groeien

Als ervaren accountant sta je sterk in je schoenen. Wij waarderen jouw ambitie en stimuleren jou om de verantwoordelijkheid en regie te nemen voor je loopbaan. Bij ons krijg je de kans om jouw talenten te benutten en te groeien.

Jouw profiel

Ben jij daadkrachtig, communicatief, commercieel en ook sociaal sterk? Je treedt graag naar buiten en je bent de steun en toeverlaat van ondernemers? Een strakke planning en efficiënte organisatie? Daar draai jij je hand niet voor om. Tegelijkertijd heb jij aandacht voor jouw collega’s en kunnen zij altijd bij jou terecht. Je bent stressbestendig en in je element bij een grote diversiteit aan taken die allemaal kundig afgerond moeten worden. 

Spreekt jou deze korte introductie aan? Laat het ons weten!

Ons aanbod

Uiteraard een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. Je gaat werken in kantoor Margraten of Valkenburg. Het hybride werken is uiteraard geen probleem. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling maken ons aanbod compleet.

Functie-eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau 
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële branche

Maak jouw interesse kenbaar bij Joyce den Harder, accountant/partner jh@euregiohr.nl Wil je meer informatie, dan is Joyce telefonisch bereikbaar via: 043- 458 25 25.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer