Zoek jij ook werkplezier en een nieuwe uitdaging? Check onze vacaturepagina.

Maak kennis met Nina Hoonings, medewerker van Euregio HabetsRoyen

Vacature bij Euregio HabetsRoyen

Vacature office-medewerker

bij het gezelligste accountantskantoor van Zuid-Limburg | 32-40 uur, kantoor Margraten | max € 3.500,- (afhankelijk van kennis, ervaring en dienstverband)

Zin in een nieuwe uitdaging of een andere werkomgeving?

Het is een job waarin jij de katalysator bent; je luistert, anticipeert, initieert en regelt. Je legt verbindingen tussen afdelingen, schakelt snel en zorgt voor een perfecte facilitaire ondersteuning. Samen met enkele collega’s vorm je het front- en backoffice. Het in de lucht houden van meerdere ballen vraagt flexibiliteit en daadkracht. Ben je zelfbewust, niet stressgevoelig, discreet en goedgemutst? Je levert eersteklas werk en zoekt altijd naar een efficiënte(re) werkmethode? Heb je affiniteit met digitalisering? Lees dan verder!

 

Samen werken, samen plezier maken.

Wij zijn Euregio HabetsRoyen, accountants & belastingadviseurs. Met onze brede financiële en bedrijfseconomische kennis ondersteunen we ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tot succesvolle ondernemers. Van eenpitters tot bedrijven van meer dan 100 medewerkers. Die ondersteuning zorgt voor verhelderende inzichten, creëert kansen en leidt tot nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Hard werken wordt afgewisseld met humor en gezelligheid. We hebben fijne, vaak persoonlijke contacten met onze klanten. Volgens hen zijn we ‘zo gewoon en toegankelijk’. Dat typeert ons kantoor.

 

Wat bieden we jou?

Een afwisselende functie in een organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt alle ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen die bijdragen aan het succes van onze organisatie. Doorgroei naar de functie van officemanager behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard verdien je een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Aangevuld met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een eindejaarsbonus.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
  • Je woont in de regio Zuid-Limburg.

 

Kom kennismaken!

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Stuur je brief of een videoboodschap (dat vinden we nóg leuker) naar Raymond Jaeqx via rj@euregiohr.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Aarzel niet en neem contact met ons op via het centraal nummer 043-458 25 25. Vraag naar Raymond Jaeqx of naar een van de andere leden van het management.

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer