Vacature bij Euregio HabetsRoyen

Vacature voor een boekhoudkundig / financieel medewerker

Ons team heeft op korte termijn ondersteuning nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een boekhoudkundige medewerker die medeverantwoordelijk is voor alle financiële en administratieve werkzaamheden voor onze klanten.

Ben jij gek op cijfers? Rust jij niet voordat je een verschil achterhaald hebt? Haal jij energie uit het correct verzorgen van de financiële administratie? Ben jij kritisch, ook op de cijfers achter de komma? Heb jij zin in een andere werkomgeving of een nieuwe uitdaging? Wil jij sowieso werken in een super gezellig team?

Wij heten je welkom, of je nu in de lente of in de herfst van je loopbaan bent. Elke medewerker draagt met zijn of haar kennis, ervaring of vaardigheden iets bij aan het team. Op die manier kunnen we persoonlijk en bedrijfsmatig groeien. Lees ons blog: Wij zijn blij met een goede mix!

Functieomschrijving

Het coördineren, meewerken en verzorgen van de volledige financiële administratie van onze klanten, het MKB in Limburg. Correcte en tijdige aangiftes btw en periodieke afsluitingen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal Mbo-niveau en beheerst uitstekend de Nederlandse taal. Het is een pluspunt als je affiniteit met Exact online en/of AFAS hebt.

Arbeidsvoorwaarden in het kort

Interesse?

Aarzel niet en laat ons weten dat je interesse hebt in onze vacature! Stuur een mailtje naar Raymond Jaeqx, rj@euregiohr.nl. Wil je meer informatie? Hij is telefonisch bereikbaar via: 043- 458 25 25.

Wij zijn Euregio HabetsRoyen. Volgens onze medewerkers en klanten; het allerleukste accountantskantoor van Limburg. Daar zijn wij trots op. Met ca. 50 collega’s ondersteunen en begeleiden wij gedreven en enthousiaste ondernemers zodat zij zich vol vertrouwen kunnen focussen op hun corebusiness! Neem een kijkje op onze website www.euregiohr.nl

Even voorstellen

Gerard G.B.M. Creuëls
Gerard G.B.M. Creuëls
Raymond H.M.J.-Jaeqx
Raymond H.M.J. Jaeqx RB
Joyce M.A.E. den Harder
Joyce M.A.E. den Harder AA
Ger M.B. Penders
Ger M.B. Penders RA

“Er is niet alleen ruimte en vrijheid om je steeds verder te ontwikkelen, maar er is ook oog voor je privéomstandigheden.”

Lars Hendriks | Teamleider relatiebeheer